1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός απο τους σπόρους chia, σε ένα μεσαίο μπόλ και ανακατεύουμε έντονα μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμε τους σπόρους chia και ανακατεύουμε.
2. Καλύπτουμε το μπόλ με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για το βράδυ. Στόχος είναι να δούμε μείγμα όπως της πουτίγκας το πρωί.
3. Το πρωί ανακατεύουμε καλά την πουτίγκα μας για να πάνε παντού ομοιόμορφα οι σπόροι chia που έχουν καθήσει στον πάτο.
4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ατομικά δοχεία και απολαμβάνετε κρύο με τις επικαλύψεις της επιλογής σας.
5. Τα υπολύματα φυλάσσοντε στο ψυγείο για 2-3 μέρες. Αρκετό για 4 μερίδες (ποσότητα για 1/2 ποτήρι)
Σημείωση: Όσο πρισσότερο την αφήσετε να κρυώσει τόσο το καλύτερο