- 4 χοιρινά κότσια, 2 ½ κιλά περίπου
- ½ φλ. (115ml) ελαιόλαδο
- 1 ½ κουταλάκι αλάτι
- ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο κομμένα στα 4
- 8 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
- 4 κουταλιές (100γρ.) μέλι
- 4 κουταλιές (120γρ.) μουστάρδα Dijon ή με σπόρους
- 1 πορτοκάλι
- 1/3 φλ. (85ml) κονιάκ
- 2 τενεκεδάκια (2Χ330ml) ξανθή μπίρα
- 1 φλ. (250ml) νερό
Για τις πατάτες
- 1 κιλό μέτριες πατάτες
- 4 κουταλιές (40ml) ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι (4γρ.) αρτυσιά (κύμινο)
- 1 κουταλάκι (4γρ.) γλυκιά πάπρικα
- 1 κουταλάκι (8γρ.) αλάτι
- ¼ κουταλάκι μαύρο πιπέρι