- 2 και 2/3 φλ. (670γρ.) νερό χλιαρό
- 1 φακελάκι (11γρ.) ξηρή μαγιά
- 1 κουταλάκι (5γρ.) γλυκάνισο
- ½ κουταλάκι (2γρ.) κόκκους μαστίχα
- 1 κοφτό κουταλάκι (2γρ.) κόκκους μέχλεπι (μαχλέπι)
- 1 κουταλάκι (5γρ.) ζάχαρη
- 5 φλ. (750γρ.) σκληρό αλεύρι (Χωριάτικο)
- 2 φλ. (300γρ.) μαλακό αλεύρι (Φαρίνα “00”)
- 1 ½ κουταλάκι (12γρ.) αλάτι
- Ελάχιστη κανέλα αλεσμένη
- Ελάχιστο γαρίφαλο αλεσμένο
Για την επικάλυψη:
- 1 φλ. (150γρ.) σουσάμι
- ½ κουταλάκι (2 γρ.) γλυκάνισο
- 1 κουταλιά (10γρ.) μαυρόκοκκο