Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: Σε ένα μπολ, βάζουμε το ελαιόλαδο, τους σπόρους μουστάρδας και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μέλι, το λευκό βαλσάμικο ξύδι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί το αλάτι και το κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα μια ωραία πιατέλα, βάζουμε την άγρια ρόκα, το καρπούζι, τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
Σημείωση: Για να βγάλουμε µπαλίτσες από το καρπούζι χρησιμοποιούμε το ειδικό σφαιρικό μαχαίρι κοπής πεπονιού (σε µπάλες). Αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε ένα µικρό scoop παγωτού.
Επίσης, αντί φέτα μπορούμε να βάλουμε χαλλούμι, αφού το ψήσουμε στη σχάρα.