- 4 αυγά
- ½ φλ. (115ml) ηλιέλαιο
- ½ φλ. (125ml) γάλα
- ½ φλ. (125ml) ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 2 φλ. (300γρ.) αλεύρι Φαρίνα «00»
- 2 κουταλάκια (16γρ.) μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
- ½ φλ. (80γρ.) μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 8 τετράγωνες φέτες χαμ (ζαμπόν), 140γρ. περίπου, κομμένο σε τετραγωνάκια
- 8 φέτες σαλάμι πεπερόνι, 50γρ. περίπου, κομμένο σε μικρά κομματάκια