Για τη ζύμη
540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
235 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
500 ml σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι
200 γρ. ζάχαρη
200 ml νερό
2 τμχ γαρύφαλλο
1 τμχ κανέλα
Για τη ζύμη
540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
235 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
500 ml σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι
200 γρ. ζάχαρη
200 ml νερό
2 τμχ γαρύφαλλο
1 τμχ κανέλα