4 φλ. (600γρ.) αλεύρι Φαρίνα
1 φλ. (180γρ.) σιμιγδάλι
1 φλ. (230ml) σπορέλαιο
1 ½ φλ. (375ml) φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 τενεκεδάκι (330ml) ανθρακούχα σόδα
2 φλ. (350γρ.) ελιές χωρίς το κουκούτσι και κομμένες
3 κουταλάκια (24γρ.) μπέικιν πάουντερ
¾ φλ. (85γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ φλ. (20γρ.) φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 ½ φλ. (75γρ.) φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι δυόσμο αποξηραμένο
Για την επικάλυψη
2 κουταλιές ( 20γρ.) σουσάμι