250 ml κρέμα γάλακτος 35%
250 ml dulce de leche
400 γρ. τυρί κρέμα
10 ml εκχύλισμα βανίλιας
250 γρ. μπισκότα κανέλας
150 γρ. φουντούκια
150 γρ. βούτυρο
250 ml κρέμα γάλακτος 35%
250 ml dulce de leche
400 γρ. τυρί κρέμα
10 ml εκχύλισμα βανίλιας
250 γρ. μπισκότα κανέλας
150 γρ. φουντούκια
150 γρ. βούτυρο
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
2. Τοποθετούμε τα μπισκότα κανέλας και τα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και πολτοποιούμε ρίχνοντας μέσα σιγά - σιγά το λιωμένο βούτυρο.
3. Σε ένα πορσελάνινο σκεύος τοποθετούμε μεμβράνη σταυρωτά και τοποθετούμε στη βάση το μπισκότο.
4. Βάζουμε το μείγμα να παγώσει.
5. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγύ, προσθέτουμε την κρέμα και την dulce de leche μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και προσθέτουμε στο σκεύος με το παγωμένο μπισκότο.
6. Τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει.
7. Στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα από το μπισκότο πάνω από το μείγμα του παγωτού και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για μια μέρα.