1 σκ. σκόρδο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
50 ml σάλτσα σόγιας
Ξύσμα 1 λεμονιού
400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
3-4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
1 σκ. σκόρδο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
50 ml σάλτσα σόγιας
Ξύσμα 1 λεμονιού
400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
3-4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα ρεβύθια μαζί με το ταχίνι, το ελαιόλαδο , το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και πολτοποιούμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο,τη σάλτσα σόγιας, το κύμινο, την κρέμα βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι.