1 ½ φλ. (250γρ.) αμύγδαλα
1 ½ συσκευασία (300γρ.) κουβερτούρα 70% κακάο
1 ½ φλ. (250γρ.) αμύγδαλα
1 ½ συσκευασία (300γρ.) κουβερτούρα 70% κακάο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Βάζουμε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνουμε επάνω τα αμύγδαλα. Τα ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα, τη βάζουμε σε ένα μπολ και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Δηλαδή, βάζουμε νερό σε ένα κατσαρολάκι να φτάσει μέχρι τη μέση και τοποθετούμε επάνω το γυάλινο σκεύος. Προσοχή, ο πάτος του δεν πρέπει να αγγίζει το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Βάζουμε μέσα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Με τη βοήθεια 2 κουταλιών βγάζουμε τα αμύγδαλα από το κατσαρολάκι και τα απλώνουμε σε αντικολλητική λαδόκολλα. Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα και τοποθετούμε τα σοκολατάκια σε ένα βαζάκι για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο!