Σε ένα σανίδι κοπής κόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το πράσο, τα μανιτάρια, τα κάστανα, το λουκάνικο και το μπέικον σε λεπτές φέτες. Επίσης ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο.
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε.
Ξεκινάμε να σοτάρουμε πολύ καλά το κιμά μέχρι να ροδίσει. Ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Έπειτα προσθέτουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και το ανακάτεμα. Μόλις πάρει χρώμα και το λουκάνικο προσθέτουμε το μπέικον.
Μόλις πάρει χρώμα και το μπέικον βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Έπειτα προσθέτουμε το μανιτάρι και αλατίζουμε πολύ καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Βάζουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο και το θυμάρι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να δέσει το μείγμα. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου στον αέρα.
Ανοίγουμε ελάχιστα τα δύο φύλλα της σφολιάτας με τον πλάστη και κόβουμε σε κυκλικό σχήμα στο μέγεθος του ταψιού. Βάζουμε το πρώτο φύλλο στο πάτο του ταψιού και πατάμε με τα δάκτυλα να εφαρμόσει καλά.
Γεμίζουμε με τη γέμιση και απλώνουμε μ ένα κουτάλι.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες.
Με ένα πινέλο αλείφουμε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας με τον κρόκο.