BLT Sandwich

linkedin
Μερίδες
3
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Υλικά

2 φέτες πολύσπορο ψωμί
3 φέτες μπέϊκον 
2 αυγά 
100 γρ. τριμμένο τυρί cheddar
Σχοινόπρασο 
30 γρ. μαγιονέζα 
1 αβοκάντο
100 γρ. ντοματίνια
Ανάμεικτα φύλλα σαλάτας
2 πατάτες

 

Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα αυγά για περίπου 7 λεπτά. 
2. Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί cheddar, τη  μαγιονέζα ,  το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και ταυτόχρονα τρίβουμε μέσα το βραστό αυγό και ομογενοποιούμε το μείγμα.
3. Σε ένα τηγάνι ψήνουμε το μπέϊκον χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου λάδι .
4. Αλείφουμε το μείγμα από το τυρί πάνω στις 2 φέτες από το πολύσπορο ψωμί και το τοποθετούμε στο φούρνο στους 200 C βαθμούς στον αέρα να λιώσει.
5. Σ’ ένα μπολ κόβουμε το αβοκάντο,  αφού το έχουμε καθαρίσει και το λιώνουμε με το πιρούνι.
6. Αφού έχουμε βγάλει το ψωμί από το φούρνο, βάζουμε πάνω στο ψωμί το μπέϊκον και το αβοκάντο και γαρνίρουμε με τα ντοματίνια στη μέση.
7. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και τα φύλλα ανάμεικτης σαλάτας.
 

Μια συνταγή από τον Σταυρή Γεωργίου

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές