1 κιλό σκουρόχρωμα κολοκυθάκια
1 ½ κουταλάκι μαγειρικό αλάτι
1 φλ. (50γρ.) μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλ. (20γρ.) δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές (15γρ.) άνηθο ψιλοκομμένο
2/3 φλ. (100γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ κουταλάκι πιπέρι
2 αυγά (Μ)
5 κουταλιές (75γρ.) αλεύρι
1 κουταλάκι (6γρ.) μπέικιν πάουντερ
1 φλ. (100γρ.) κεφαλοτύρι τριμμένο
1 συσκευασία (200γρ.) φέτα θρυμματισμένη
Για την επικάλυψη
1 φλ. (150γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 ασπράδια καλά χτυπημένα
1 συσκευασία (150γρ.) πάνκο (ιαπωνική φρυγανιά), Panko Crunchy Breadcrumbs
Για το τηγάνισμα
μπόλικο σπορέλαιο