¼ φλ. (60ml) ελαιόλαδο
1 φλ. (100γρ.) κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 φλ. (125γρ.) καρότα, κομμένα σε ροδέλες
2 φλ. (270γρ.) γλυκοπατάτα, κομμένη σε κυβάκια
2 φλ. (270γρ.) κολοκύθα, κομμένη σε κυβάκια
2 φλ. (300γρ.) πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
2 κουταλάκια (16γρ.) επιτραπέζιο αλάτι
1 ½ κουταλάκι (5γρ.) φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλιά (8γρ.) κάρι σε σκόνη
1 ½ λίτρο (6 φλ.) ρόφημα από γάλα καρύδας
Για τα κρουτόν
2 μεγάλες φέτες ψωμί, κομμένες σε κυβάκια
2 κουταλιές (30ml) ελαιόλαδο
1 κουταλιά (8γρ.) κάρι σε σκόνη
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
Για το σερβίρισμα
Κρέμα καρύδας (Coconut Cream)
Κλωναράκια φρέσκο θυμάρι