300 γρ. βούτυρο ανάλατο
250 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
7 γρ. μαχλέπι
2 γρ. μαστίχα λικέρ ή σκόνη
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 κ.γ. βανίλια σε σκόνη
4 αυγά
75 ml γάλα 3,5% λιπαρά
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ
Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Επικάλυψη λευκής σοκολάτας για βασιλόπιτα
200 γρ. λευκή σοκολάτα σπασμένη σε κομματάκια
110 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
50 γρ. βούτυρο ανάλατο
Τριμμένο καρύδι