Χρησιμοποιώντας ένα μικρό κουπάτ σε σχήμα καρδιάς περίπου 6 εκ. σχηματίζουμε καρδιές σε δύο μεγάλες λαδόκολλες αφήνοντας 2-3 εκ. απόσταση μεταξύ τους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε το βούτυρο και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη μαλακή καστανή ζάχαρη και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε το αυγό και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το γάλα και το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας λίγο λίγο το μείγμα με το αλεύρι.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με στρογγυλή μύτη 1 ½ εκ.
Στις ήδη προσχεδιασμένες λαδόκολλες σχηματίζουμε ένα σχήμα V μέσα στις καρδιές. Δεν χρειάζεται να γεμίσουμε όλο το εσωτερικό των καρδιών, θα απλωθεί κατά το ψήσιμο.
Ψήνουμε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα ψημένα μπισκότα σε σχάρα να κρυώσουν.
Ετοιμάζουμε την κρέμα: Σε ένα μπολ, βάζουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας. Χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε λίγη λίγη τη ζάχαρη άχνη.
Βάζουμε την κρέμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με στρογγυλή μύτη 1cm.
Ζευγαρώνουμε τα μπισκότα ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος τους.
Βάζουμε γέμιση στην επίπεδη πλευρά ενός μπισκότου, αφήνοντας λίγο χώρο γύρω από τις άκρες. Κλείνουμε με το δεύτερο μπισκότο και πιέζουμε απαλά για να ενωθούν.
Φυλάσσουμε στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο