Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε τα πινόλια. Τα βγάζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε για να φύγουν οι μεγάλοι σβόλοι από τον κιμά και ψήνουμε μέχρι να ασπρίσει και να ψηθεί. Βάζουμε το κάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις και να εξατμιστούν όλα τα υγρά από τον κιμά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα καβουρδισμένα πινόλια και τα φρέσκα φύλλα από το θυμάρι. Αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει.
Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε κάθετα σε 4 λωρίδες των 6 εκ. περίπου. Αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο και βάζουμε 1 κουταλιά από τη γέμιση. Τυλίγουμε σε τρίγωνο και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα. Αλείφουμε την επιφάνεια με το λιωμένο βούτυρο. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10-12 λεπτά.