Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Σε ένα μπολ, βάζουμε τα 2 είδη αλευριού, το αλάτι, το ξύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το λάδι και ρυζιάζουμε, δηλαδή τρίβουμε με τις παλάμες σας μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία αφράτη ζύμη. Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη ή μία πετσέτα και αφήνουμε τη ζύμη να «ξεκουραστεί» για 30 λεπτά περίπου.
Φτιάχνουμε τη γέμιση: Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση.
Για τις πίτες της σάτζιης: Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και το πλάθουμε σε μακρύ μπαστουνάκι. Το κόβουμε σε 3 ίσα μέρη. Παίρνουμε ένα – ένα κομμάτι και δουλεύοντας με τις παλάμες σας σχηματίζουμε 3 μπαλάκια.
Βάζουμε αλεύρι στον πάγκο εργασίας σας και τοποθετούμε επάνω το ένα μπαλάκι. Πασπαλίζουμε την επιφάνειά του με ακόμα λίγο αλεύρι. Ανοίγουμε με τον πλάστη ένα λεπτό στρογγυλό φύλλα 30 εκ. Ενώ ανοίγουμε, πασπαλίζουμε το φύλλο με αλεύρι για να μην κολλήσει στον πλάστη.
Βάζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στην επιφάνεια του φύλλου και αλείφουμε με ένα πινέλο να πάει παντού. Πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με 1 ½ κουταλιά από το μίγμα της ζάχαρης. Κλείνουμε το φύλλο φέρνοντας τη δεξιά μεριά προς το κέντρο και μετά την αριστερή πλευρά προς το κέντρο προσέχοντας να μην αγγίζουν πολύ μεταξύ τους (αν είναι χοντρό το φύλλο, δεν θα ψηθούν ομοιόμορφα).
Μετά, κλείνουμε το πάνω φύλλο προς τη μέση. Το ίδιο κάνουμε και με το κάτω φύλλο.
Βάζουμε τη σάτζιη ή ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί και στη συνέχεια χαμηλώνουμε εντελώς τη φωτιά. Τοποθετούμε τις πίτες και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Κατά διαστήματα τις γυρίζουμε για να ψηθούν ομοιόμορφα.