Για τη σαλάτα
- 200 γρ. κουνουπίδι
- 100 γρ. μπρόκολο
- 30 ml ελαιόλαδο
- 180 γρ. βρασμένο παντζάρι
- 150 γρ. φύλλα σπανάκι
- 25 γρ. αμύγδαλο φιλέ
- 300 γρ. βρασμένο κινόα
- 2 κόκκινα μήλα
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 λίτρο νερό
- Πάγο
Για το ντρέσινγκ
- 100 γρ. ταχίνι ακατέργαστη
- 30 ml ελαιόλαδο
- 25 ml μέλι
- 200 ml νερό
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 σκ. σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι