Για τη γαλοπούλα:
- 1 μπούτι γαλοπούλας
- 1κ.γ. πάπρικα
- 1κ.γ μοσχοκάρυδο
- 35γρ. σταφίδα
- 20γρ. κουκουνάρι
- 300γρ. μπέικον (10 φέτες)
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (μόνο τα φύλλα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη μους:
- 200γρ. στήθος γαλοπούλας
- 50γρ. συκώτι κοτόπουλου
- Ξύσμα από ένα μανταρίνι, μισό πορτοκάλι και μισό λεμόνι
- 1κ.σ. worcestershire σως
- 20γρ. φρέσκα κρέμα
- 1 ασπράδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
- Κίτρινη μουστάρδα
- Ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού