- 2 μπούτια πάπιας
- 50γρ. βούτυρο ανάλατο
- 2 κλωναράκια θυμάρι(μόνο τα φύλλα)
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο(μόνο τα φύλλα)
- 1 λευκό κρεμμύδι
- 2σκ. σκόρδο
- Χυμό από τρία μανταρίνια
- Ξύσμα από ένα μανταρίνι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 1 ξύλο κανέλας
- 2 φύλλα δάφνης
- 3 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες
- 2κ.σ. ηλιέλαιο
- 5τμχ. κάρδαμο
- 2τμχ. αστεροειδή γλυκάνισο
- 80ml ερυθρό κρασί
- 350ml νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο(για το γαρνίρισμα)
- 1 μανταρίνι σε φιλέτα(για το γαρνίρισμα)