Για το ginger bread
- 190γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1κ.γ. μαγειρική σόδα
- 2κ.γ. πιπερόριζα σκόνη
- 2κ.γ. κανέλα σκόνη
- 1κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη
- 1/2κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
- 75γρ. λιωμένο βούτυρο ανάλατο
- 150γρ. καστανή ζάχαρη
- 125γρ. ροδόμελο
- 117ml ζεστό νερό
- 1 αβγό
- 30γρ. καρύδια
Για το frosting
- 150γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου
- 150γρ. τυρί κρέμα
- 50γρ. μασκαρπόνε
- 1κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
Για το γαρνίρισμα
- 40γρ. καρύδια