1. Χαράζουμε το καλαμάρι από τη μέσα πλευρά αφού το έχουμε καθαρίσει πρώτα.
2. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και προσθέτουμε μέσα 2 κ.σ ελαιόλαδο για να σοτάρουμε το καλαμάρι.
3. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι και τα σοτάρουμε μαζί με το καλαμάρι.
4. Σε ένα ράβδο – μπλέντερ χτυπάμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
5. Για το τελείωμα στο καλαμάρι, προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι και τη ρίγανη.
6. Στήνουμε το πιάτο μας και γαρνίρουμε με τη σάλτσα, έπειτα με τη φέτα πάνω στο καλαμάρι, τα φύλλα ρόκκας και ‘μύτες’ από άνηθο