500 γρ σπαγγέτι
3 αβοκάντο μέτρια, καλά ψημένα
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 τμχ φρέσκο κρεμμυδάκι
100 γρ κρέμα τυρί
Φύλλα βασιλικού
50 γρ ντοματίνια
Φρέσκα φύλλα ρόκας
30 γρ παρμεζάνα
500 γρ σπαγγέτι
3 αβοκάντο μέτρια, καλά ψημένα
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 τμχ φρέσκο κρεμμυδάκι
100 γρ κρέμα τυρί
Φύλλα βασιλικού
50 γρ ντοματίνια
Φρέσκα φύλλα ρόκας
30 γρ παρμεζάνα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σπαγγέτι προσθέτοντας αλάτι στο νερό.
Σε ένα μπολ καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο. Προσθέτουμε μέσα το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, την κρέμα τυρί, το ελαιόλαδο, το ξύσμα, το χυμό από το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Περνάμε το μίγμα μας από ένα μπλέντερ χειρός μέχρι να έχει λεία υφή.
Σουρώνουμε καλά τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στο μπολ με το μίγμα από το αβοκάντο. Κόβουμε μέσα τα ντοματίνια και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο βασιλικό και τα φρέσκα φύλλα ρόκας.
Γαρνίρουμε με λεπτές φέτες από παρμεζάνα.