Υλικά
150 ml γιαούρτι
1 μήλο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.σ. κουάκερ βρώμης
λίγη κανέλα σε σκόνη
Για τη διακόσμηση:
ξυλαράκια κανέλας
Τρόπος παρασκευής:
Αφαιρούμε τη φλοίδα από το μήλο και το καθαρίζουμε από τα κουκούτσια. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες ή κυβάκια. Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά, εκτός από την κανέλα. Σερβίρουμε, διακοσμώντας με τα ξυλαράκια της κανέλας και ραντίζοντας την επιφάνεια με όση κανέλα κάνουμε κέφι.