Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Βάζουμε τις γαρίδες και τις ψήνουμε για 1-2 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Ρίχνουμε τη ζιβανία, ανάβουμε το αλκοόλ και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Βγάζουμε τις γαρίδες και βάζουμε τον πελτέ ντομάτας, τρίβοντας τον στη βάση του τηγανιού για να βγάλει τα αρώματά του. Βάζουμε την ντομάτα πασάτα, ανακατεύουμε και βράζουμε για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε τις νιφάδες τσίλι, το αλάτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό και βράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Ανακατεύουμε και επιστρέφουμε τις γαρίδες στο τηγάνι. Τις βράζουμε για 1 λεπτό και τις γυρίζουμε. Θρυμματίζουμε από πάνω τη φέτα, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.