Βάζετε μπόλικο νερό σε ένα μπολ και προσθέτετε το ξύδι. Βάζετε μέσα την πάνα και την αφήνετε να μουλιάσει για 10 λεπτά. Την ξεπλένετε καλά και τη σουρώνετε.
Βάζετε το ψωμί σε ένα μπολ και ρίχνετε το νερό. Το αφήνετε να μουλιάσει.
Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το σπορέλαιο, την κανέλα, το πιπέρι, το αλάτι και ανακατεύετε καλά. Στραγγίζετε καλά το ψωμί και το προσθέτετε στη ζύμη. Ανακατεύετε καλά. Παίρνετε λίγο κιμά και σχηματίζετε οβάλ κεφτεδάκια. (Αν έχετε ζυγαριά να είναι περίπου 70-74γρ.). Απλώνετε την πάνα πάνω στον πάγκο εργασίας σας και βάζετε στην άκρη του ένα κομμάτι από τον κιμά. Τυλίγετε μία φορά, διπλώνετε τις άκριες προς τα μέσα και τυλίγετε ακόμα μία φορά τη σιεφταλιά. Κόβετε την πάνα. Βάζετε τις σιεφταλιές πάνω σε σχάρα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35 λεπτά χωρίς να τις γυρίσετε. Αν θέλετε ψήνετε στα κάρβουνα για 15-20 λεπτά. Κατά διαστήματα γυρίζετε τις σιεφταλιές να ροδίσουν ομοιόμορφα.