Για το λαβράκι
• 1 λαβράκι περίπου 1 κιλό
• 50 ml ελαιόλαδο
Για το ζωμό
• Κόκαλα ψαριού
• 100 γρ. φοινόκιο
• 100 γρ. πράσο
• 100 γρ. σέλινο
• 5-6 κόκκους πιπεριού
• 1 σκ. σκόρδο
• 1 φύλλο δάφνης
• 2 κλωναράκια θυμάρι
Για το ραγού
• 50 γρ. αρακά
• 100 γρ. σελινόριζα
• 100 γρ. πράσο
• 250 γρ. μύδια
• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
• 150 γρ. σπανάκι
• Ξύσμα ενός μοσχολέμονου
• 20 γρ. κάπαρη
Για το αβγολέμονο
• 2 κρόκους αβγού
• 70 ml χυμό λεμονιού
• 50 ml κρέμα γάλακτος
• 10 γρ. αραβοσιτάλευρο
• 20 γρ. βούτυρο