2 φέτες ψωμί
2 αυγά
1 αβοκάντο
10 ml λευκό ξίδι
Αλάτι
100 γρ. σολομό καπνιστό
Σχοινόπρασο
Ελαιόλαδο
50 γρ. ντοματίνια
Φύλλα ρόκας
30 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ. βούτυρο
Χυμός από ένα λεμόνι
2 φέτες ψωμί
2 αυγά
1 αβοκάντο
10 ml λευκό ξίδι
Αλάτι
100 γρ. σολομό καπνιστό
Σχοινόπρασο
Ελαιόλαδο
50 γρ. ντοματίνια
Φύλλα ρόκας
30 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ. βούτυρο
Χυμός από ένα λεμόνι
1) Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε νερό, ξύδι και αλάτι και τη βάζουμε να βράσει.
2) Σπάμε τα αυγά μας σε μικρά μπολάκια.
3) Μόλις βράσει το νερό μας βάζουμε σιγά σιγά τα αυγά μέσα, βάζουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
4) Περιμένουμε για 1-3 λεπτά και με μία τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε το αυγό από το νερό και το τοποθετούμε σε χαρτί για να στεγνώσει.
5) Λιώνουμε με ένα πιρούνι το αβοκάντο και φτιάχνουμε τη γεύση με το χυμό από το λεμόνι, το σχοινόπρασο και το αλάτι.
6) Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τοποθετούμε το ψωμί έτσι ώστε να πάρει ωραίο χρώμα.
7) Μεταφέρουμε το τυρί κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
8) Βάζουμε πάνω στο ψωμί το αβοκάντο, το τυρί κρέμα, το σολομό και το ποσέ αυγό και γαρνίρουμε το πιάτο μας με τη ρόκα, τα ντοματίνια και το σχοινόπρασο.