Για τις γαρίδες: Ξεπλένουμε καλά τις γαρίδες και με ένα ψαλίδι κόβουμε τις κεραίες και τα πόδια τους. Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το εντεράκι τους: Παίρνουμε ένα ξύλινο σουβλάκι και το βάζουμε στη μέση της πλάτης των γαρίδων. Δεν τρυπάμε το κέλυφος, αλλά τη σάρκα. Βάζουμε το ξύλινο σουβλάκι 2 χιλιοστά πιο μέσα από την άκρη. Τραβάμε προς τα πάνω το ξύλινο σουβλάκι για να βγει το εντεράκι. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ούζο, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και τις αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμαστούν τα ντοματίνια. Κατά διαστήματα, ανακατεύουμε.
Για τα ντοματίνια: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψί με διαστάσεις 27Χ39εκ. βάζουμε τα ντοματίνια, τα σκόρδα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και απλώνουμε επάνω από τα ντοματίνια σε 2 σειρές τις γαρίδες. Τις περιχύνουμε με το ζουμί τους. Σκορπάμε επάνω τη θρυμματισμένη φέτα. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε!