1 ½ κιλό αρνίσιο µπούτι µε το κόκκαλο
3 κουταλιές βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές µουστάρδα Μild
¼ φλ. ελαιόλαδο
3 κουταλιές φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι
1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 oλόκληρο κεφάλι σκόρδου
Για τις πατάτες
1 κιλό μικρές πατάτες καθαρισμένες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι µαύρο πιπέρι
3 κλωναράκια θυµάρι
3 κλωναράκια ρίγανη