1) Ξεπλένετε προσεκτικά με κρύο νερό τους ανθούς και τους αφήνετε να στεγνώσουν.
2) Ετοιμάζετε το κουρκούτι: Σε ένα μπολ, βάζετε το αλεύρι, το κορν φλάουερ, το αλάτι, τη ρίγανη και ανακατεύετε. Ρίχνετε σιγά σιγά την ανθρακούχα σόδα και ανακατεύετε. Βάζετε το κουρκούτι για 30 λεπτά στo ψυγείο.
3) Σε ένα μπολ θρυμματίζετε την αναρή, τη φέτα και προσθέτετε το χαλλούμι, τη ρίγανη, το πιπέρι και τα αυγά. Ανακατεύετε καλά.
4) Γεμίζετε τους ανθούς με ένα κουταλάκι και κλείνετε τα πέταλα προς τα μέσα στερεώνοντας μέσα στο μίγμα των τυριών. Γεμίζετε όλους τους ανθούς.
5) Βάζετε μία μικρή κατσαρόλα στη φωτιά και γεμίζετε μέχρι τη μέση με σπορέλαιο. Όταν ζεσταθεί βουτάτε τους ανθούς στο παγωμένο κουρκούτι και τηγανίζετε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
6) Προσοχή μην βάζετε πολλούς ανθούς κάθε φορά γιατί θα κατεβάζετε τη θερμοκρασία του λαδιού και δεν θα γίνουν τραγανοί. Τους βγάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Μια συνταγή από Χρύσω Λέφου