1. Κόβουμε το χοιρινό σε πολύ λεπτές φέτες. Χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι ή με έναν μπάτη για να απλώσει το κάθε κομμάτι και για να μαλακώσει. Ιδανικά καλύπτουμε το χοιρινό με μεμβράνη αν το χτυπήσουμε με τον μπάτη.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα και ανακατεύουμε.
3. Σε άλλο μπολ σπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε καλά για να σπάσουν τα αβγά.
4. Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε την γαλέτα και το panko , αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
5. Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
6. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σε κάθε κομμάτι από το χοιρινό. Περνάμε διαδοχικά κάθε κομμάτι από το αλεύρι, τα αβγά, τη γαλέτα και βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε σε δόσεις για 1 ½-2 λεπτά από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά μέχρι μέσα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το χοιρινό.
7. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις βράζουμε μαζί με το ζωμό λαχανικών και την σκελίδα από το σκόρδο.
8. Λιώνουμε το βούτυρο στη φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες μέσα για να καραμελώσουν σωστά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το ψιλοκομμένο θυμάρι.