8 φιλετάκια από ψαρονέφρι
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
3-4 κλωναράκια θυμάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 φλ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κύβο ζωμό κότας διαλυμένος σε ½ φλ. ζεστό νερό
4 κουταλιές κρέμα από βαλσάμικο ξύδι
½ φλ. κρέμα γάλακτος
1 φλ. τριμμένο χαλλούμι