Για τις μπριζόλες
4 μπριζόλες χοιρινές, με το κόκαλο
2-3 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ μουστάρδα γαλλική
1 κ.γ κύμινο σκόνη
4 τ.μ φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
Ρίγανη για το σερβίρισμα
Για τη σάλτσα
3 μήλα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κύβους
80 γρ. Ξύδι λευκό
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 ξυλάκι κανέλας
1 τ.μ αστεροειδή γλυκάνισο
30 γρ βούτυρο ανάλατο
Αλάτι
Πιπέρι