40 γρ. ψίχα καρύδας
60 ml Malibu liquer
Χυμό από ένα μοσχολέμονο
100 γρ. ανανά κομμένο σε κύβους
1 passion fruit
10 φύλλα δυόσμο φρέσκο
3-4 παγάκια
30 ml νερό καρύδας
40 γρ. μάνγκο
40 γρ. ψίχα καρύδας
60 ml Malibu liquer
Χυμό από ένα μοσχολέμονο
100 γρ. ανανά κομμένο σε κύβους
1 passion fruit
10 φύλλα δυόσμο φρέσκο
3-4 παγάκια
30 ml νερό καρύδας
40 γρ. μάνγκο
1.Κόβουμε το πάνω μέρος του ανανά και τον σκαλίζουμε σε σχήμα ποτηριού (προαιρετικά)
2.Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο κάδο του μπλέντερ και πολτοποιούμε πολύ καλά.
3.Σερβίρουμε μέσα στο ποτήρι που δημιουργήσαμε από τον ανανά.