250 ml κρέμα γάλακτος 35%
300 γρ. τυρί κρέμα
100 ml ζαχαρούχο γάλα
20 ml εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. φυστικοβούτυρο
100 γρ. μπισκότα ολικής άλεσης
Ξύσμα ενός lime
50 ml σιρόπι καραμέλας
250 ml κρέμα γάλακτος 35%
300 γρ. τυρί κρέμα
100 ml ζαχαρούχο γάλα
20 ml εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. φυστικοβούτυρο
100 γρ. μπισκότα ολικής άλεσης
Ξύσμα ενός lime
50 ml σιρόπι καραμέλας
1) Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγύ, στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα τυρί και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
2) Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε μέσα στο μείγμα μαζί με το φυστικοβούτυρο, τη βανίλια και το ξύσμα από το lime.
3) Βάζουμε το μείγμα του παγώτου μέσα σε ένα σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για μια μέρα ανακατεύοντας ανά 2-3 ώρες για να μην κάνει σβόλους.
4) Σερβίρουμε μαζί με το σιρόπι καραμέλας