Για τη βάση
1) Σε ένα μπολ βάζετε το γάλα, τον καφέ, το κονιάκ και ανακατεύετε Βουτάτε μέσα τα σαβουαγιάρ και τα απλώνετε στη βάση ενός ταψιού με διαστάσεις 22Χ32 εκ.
Για την κρέμα
1) Βάζετε τα 4 φλιτζάνια γάλα να βράσει.
2) Αναμιγνύετε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κορν φλάουερ, το κακάο, τον καφέ και τη βανίλια.
3) Ρίχνετε λίγο από το ζεστό γάλα και ανακατεύετε.
4) Βάζετε το μίγμα του κορν φλάουερ στο γάλα που βράζει και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
5) Προσθέτετε την κουβερτούρα και όταν λιώσει, το βούτυρο.
6) Ανακατεύετε να πήξει καλά η κρέμα και κατεβάζετε από τη φωτιά. Τη ρίχνετε πάνω από τα σαβουαγιάρ.
7) Την αφήνετε λίγο να κρυώσει και βάζετε από πάνω, να εφάπτεται, μία πλαστική μεμβράνη. Αυτό θα βοηθήσει να μην κάνει πέτσα η κρέμα μας. Τη βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να πήξει.
Για την επικάλυψη
1) Βάζετε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ και χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
2) Την απλώνετε πάνω από την κρέμα μόκας. Στολίζετε με τριμμένη σοκολάτα.
3) Βάζετε την κρέμα στο ψυγείο να παγώσει.
Μια συνταγή από Χρύσω Λέφου