500 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού π.χ. μπακαλιάρο
4 φλ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια και σε κυβάκια
½ φλ. σιταροπούλα
½ μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ φλ. φρέσκο κόλιανδρο, χοντροκομμένο και λίγα φυλλαράκια επιπλέον για γαρνιτούρα
Χυμός από 2 lime και επιπλέον φέτες lime για γαρνιτούρα
1 πιπέρι jalapeno, χωρίς σπόρια και ψιλοκομμένο και ακόμα 1 για γαρνιτούρα
1 κ.σ. και ακόμα 2 κ.γ. ελαιόλαδο. Λίγο ακόμα και άλειμμα
1 κ.γ. σκόνη τσίλι
1 καρδιά μαρουλιού ρομαίν, ψιλοκομμένη
8 τορτίγιες
6-8 ντοματίνια
Αλάτι
½ αβοκάντο για γαρνιτούρα