- 2 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Για τη μαρινάδα
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
- ½ κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
- ½ κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
- ½ κουταλάκι ρίγανη
- ½ κουταλάκι αλάτι
Για την κρέμα αβοκάντο
- 2 αβοκάντο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 6 μέτριες πίτες τορτίγια
- Ξινή κρέμα (Sour Cream)
- Τυρί τσένταρ, τριμμένο
- φρέσκο κόλιανδρο
- Λάιμ