300 γρ. πεπόνι
1 αγγουράκι καθαρισμένο
100 γρ. γιαούρτι 0%
30 ml μέλι
20 ml χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 1 λαϊμ
6 – 7 φύλλα δυόσμο
40 γρ. προσούτο
20 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Παγάκια
300 γρ. πεπόνι
1 αγγουράκι καθαρισμένο
100 γρ. γιαούρτι 0%
30 ml μέλι
20 ml χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 1 λαϊμ
6 – 7 φύλλα δυόσμο
40 γρ. προσούτο
20 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Παγάκια
1) Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε το προσούτο και ψήνουμε στο φούρνο για 8 λεπτά στους 180 C. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για να γίνει τραγανό.
2) Σε ένα κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε μέσα το πεπόνι, το αγγουράκι, το γιαούρτι, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα από το λάϊμ και χτυπάμε καλά.
3) Στη συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο δυόσμο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
4) Στο τέλος ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και τα παγάκια.
5) Γαρνίρουμε με το προσούτο.