Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. Σε ένα τετράγωνο ταψί φούρνου διαμέτρου 20 εκ., απλώνουμε λαδόκολλα. Βουτυρώνουμε τις πλαϊνές επιφάνειες και τη λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ μετρίου μεγέθους, ανακατεύουμε μαζί τα κεράσια, το κορν φλάουρ και το χυμό λεμονιού. Σε ένα μπολ μεγάλου μεγέθους, ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το baking powder και αλάτι και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι το μείγμα να θρυμματιστεί.
Κρατάμε τα ¾ του μείγματος αυτού.
Το υπόλοιπο μείγμα, το απλώνουμε στον πάτο του ταψιού και το πιέζουμε καλά. Απλώνουμε τη γέμιση των κερασιών από πάνω και ακολούθως πασπαλίζουμε το υπόλοιπο μείγμα του μείγματος. Τέλος, πασπαλίζουμε παντού τη ζάχαρη. Ψήνουμε τις μπάρες για 23-25 λεπτά ή μέχρι η επιφάνεια να ροδοκοκκινήσει. Το αφήνουμε να κρυώσει, πριν το κόψουμε σε μπάρες.