1 κιλό σκουρόχρωμα κολοκυθάκια
1 φλ. (90γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ φλ. (30γρ.) μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ φλ. (20γρ.) φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές (άνηθο
1 συσκευασία (200γρ.) φέτα
1 συσκευασία (200γρ.) τυρί κρέμα (Cream Cheese)
½ φλ. (75γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Self-Raising)
½ φλ. (80γρ.) φρυγανιά (καπήρα ή γαλέτα)
2 κουταλάκια (18γρ.) μπέικιν πάουντερ
4 αυγά (Μ)
1 ½ κουταλάκι (12γρ.) μαγειρικό αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Για τη βάση
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές (45γρ.) φρυγανιά (καπήρα ή γαλέτα)
Για την επικάλυψη
3 κουταλιές (45γρ.) φρυγανιά (καπήρα ή γαλέτα)
5 κουταλιές (50γρ.) παρμεζάνα τριμμένη