Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο και αφού ροδοκοκκινίσει το αφαιρούμε από την κατσαρόλα. Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το κάρυ και έπειτα τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα κάσιους και μετά επιστρέφουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και ακολούθως τα σβήνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού.
Διαλύουμε το κόρν φλάουαρ με το γιαούρτι και το αφήνουμε στο πλάι μέχρι να ετοιμαστεί το υπόλοιπο φαγητό.
Προσθέτουμε το μίγμα με το γιαούρτι στη κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί ώστε να δέσει η σάλτσα.
Tips:
1. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι στο οποίο έχουμε βάλει και κρεμμύδι καραμελωμένο.
2. Μπορούμε να προσθέσουμε στην συνταγή ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού για να δώσουμε πιο έντονη γεύση.
3. Για να γίνει πιο καυτερό προσθέτουμε πιπέρι καγιέν.
4. Όταν προσθέτουμε το μείγμα γιαουρτιού, παίρνουμε λίγο ζουμάκι πρώτα από την κατσαρόλα και το ενώνουμε σιγά σιγά, ώστε να μην σβολιάσει.
Προσοχή: Δεν το αφήνουμε να βράσει για πολύ ώρα.