Κόβουμε το βοδινό σε πολύ λεπτές λωρίδες. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το corn flour, τη σόγια και τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα μαλακό μείγμα. Αφήνουμε στο πλάι.
Σε ένα wok η βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε μια κουταλιά λάδι, σε ψηλή φωτιά. Προσθέτουμε το βοδινό σε δύο δόσεις και ψήνουμε μέχρι να ψηθεί. Το αφήνουμε στο πλάι.
Στο wok προσθέτουμε μια κουταλιά λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το λάχανο, τα πιπέρια, το σέλινο και τα κρεμμυδάκια σε 2 δόσεις και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να είναι και τραγανά.
Τα αφήνουμε στο πλάι.
Ανακατεύουμε το μείγμα του cornflour και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε μέχρι να βράσει και να πήξει το μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς. Επιστρέφουμε το βοδινό και τα λαχανικά στο τηγάνι ή το wok και τα ζεσταίνουμε. Σερβίρουμε με ρύζι.