2 φλ. βρώμη
1 ¼ φλ. φυστικοβούτυρο με κομματάκια φιστικιού
1 φλ. λιναρόσπορο, αλεσμένο
¾ φλ. μέλι
¾ φλ. αποξηραμένα κράνμπερι
½ φλ. κομματάκια σοκολάτας ή κακάο
¼ φλ. αμύγδαλα σε φέτες
2 φλ. βρώμη
1 ¼ φλ. φυστικοβούτυρο με κομματάκια φιστικιού
1 φλ. λιναρόσπορο, αλεσμένο
¾ φλ. μέλι
¾ φλ. αποξηραμένα κράνμπερι
½ φλ. κομματάκια σοκολάτας ή κακάο
¼ φλ. αμύγδαλα σε φέτες
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε, το φυστικοβούτυρο, το λιναρόσπορο, το μέλι, τα κράνμπερι, τα κομματάκια σοκολάτας ή κακάο και τα αμύγδαλα. Χύνουμε το μείγμα σε ένα ταψί φούρνου περίπου 20x30 cm, και το πιέζουμε χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος μιας σπάτουλας ώστε να γίνει επίπεδο. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Όταν στερεοποιηθεί, το βγάζουμε και το κόβουμε σε 12 μπάρες. Τυλίγουμε την κάθε μπάρα ξεχωριστά, με πλαστικό περιτύλιγμα και την φυλάμε.