Σε ένα ορθογώνιο ταψί με διαστάσεις 23Χ33εκ. στρώνουμε πλαστική μεμβράνη, ώστε να καλύπτει καλά όλο τον πάτο, τα πλαϊνά και να εξέχει από τα τοιχώματα. Φροντίζουμε ώστε η μεμβράνη να εφάπτεται καλά στις γωνιές και τις πλευρές του ταψιού για να βάλουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα. Απλώνουμε 20 μπισκότα στη βάση του ταψιού.
Για το παγωτό με το καραμελωμένο γάλα: Σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα, το τυρί κρέμα και τη βανίλια. Χτυπάμε να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε λίγη – λίγη την παγωμένη φυτική κρέμα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαν μους, περίπου 7-8 λεπτά.
Απλώνουμε το παγωτό καραμέλας πάνω από τα μπισκότα.
Για το παγωτό βανίλιας: Βάζουμε στο μπολ ή στον κάδο του μίξερ το ζαχαρούχο γάλα, το τυρί κρέμα και τη βανίλια. Χτυπάμε να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε λίγη – λίγη την παγωμένη ρέμα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαν μους, περίπου 7-8 λεπτά.
Απλώνουμε το παγωτό βανίλια πάνω από το παγωτό με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα 20 μπισκότα. Κλείνουμε καλά με την πλαστική μεμβράνη και βάζουμε το παγωτό στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες ή καλύτερα για 1 μέρα.
Όταν θα σερβίρουμε, το βγάζουμε από την κατάψυξη για 10-15 λεπτά. Ανοίγουμε την πλαστική μεμβράνη της επιφάνειας και το αναποδογυρίζουμε σε ένα ξύλο κοπής. Με τη βοήθεια της πλαστικής μεμβράνης το βγάζουμε από το ταψί. Κόβουμε το παγωτό σάντουιτς εκεί που είναι τα χωρίσματα των μπισκότων και σερβίρουμε. Αν μείνει παγωτό, το βάζουμε σε ένα δοχείο, το κλείνουμε αεροστεγώς και το διατηρούμε στην κατάψυξη.