Σε ένα μπολ, κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το κορν φλάουερ και τη μαγειρική σόδα. Ανακατεύουμε μέσα και το αλάτι.
Σε ένα μπολ, βάζουμε το βούτυρο και τα 2 είδη ζάχαρη. Με μία σπάτουλα, τα ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Βάζουμε λίγο λίγο το μίγμα του αλευριού στο μίγμα του βουτύρου. Μετά, αναμιγνύουμε μέσα τα chocolate chips. Με ένα scoop παγωτού παίρνουμε ζύμη και την πλάθουμε σε μπάλα, περίπου 40γρ. περίπου. Τις βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας 3εκ. απόσταση μεταξύ τους. Τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν για 15 λεπτά και μετά ψήνουμε στους 180°C για 7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν στις άκριες. Αφήνουμε να κρυώσουν και μετά να τα μετακινήσουμε από το ταψί γιατί μόλις τα βγάλουμε θα είναι μαλακά.
Λιώνουμε τα μάρσμελοου στο φούρνο μικροκυμάτων για ½ -1 λεπτό. Τα βγάζουμε και τα ανακατεύουμε με πιρούνι. Παίρνουμε λίγο από το μίγμα και το ανοίγουμε σαν ιστό. Το κολλάμε στα μπισκότα.