1) Μαρινάρουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο με την πάπρικα, το θυμάρι και το σκόρδο. Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει καλό χρώμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι.
2) Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε τον κόλιαντρο. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ρόκα.
3) Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
Για το dressing
1) Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τις αντζούγιες, το χυμό λεμονιού, το blue cheese, το νερό και τo πιπέρι.
2) Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν μεταξύ τους.
3) Περιχύνουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε μέχρι να την καλύψει εντελώς.
Για τη σύνθεση
1) Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ρίχνουμε προαιρετικά στο μπολ με τη σαλάτα.
2) Προσθέτουμε στο μπολ τα κρουτόν, το καλαμπόκι και ανακατεύουμε καλά.
3) Σερβίρουμε