1 πακέτο πένες
1 βαζάκι (180γρ.) pesto
1 φλ. κατεψυγμένο, κομμένο σπανάκι, ξεπαγωμένο και στραγγισμένο
1 φλ. κατεψυγμένα μπιζέλια, ξεπαγωμένα
½ φλ. parmeggiano reggiano, τριμμένη
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 πακέτο πένες
1 βαζάκι (180γρ.) pesto
1 φλ. κατεψυγμένο, κομμένο σπανάκι, ξεπαγωμένο και στραγγισμένο
1 φλ. κατεψυγμένα μπιζέλια, ξεπαγωμένα
½ φλ. parmeggiano reggiano, τριμμένη
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Τοποθετούμε στον κάδο ενός πολύ μίξερ το pesto και το σπανάκι και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Ταυτόχρονα, ψήνουμε τις πένες μέχρι να γίνουν al dente, περίπου 8-10 λεπτά. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέτουμε νερό και βράζουμε τα μπιζέλια μέχρι να έχουν μαγειρευτεί.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τις πένες, το μείγμα pesto και τα μπιζέλια. Ρίχνουμε από πάνω φρέσκο μαϊντανό και τριμμένη parmeggiano reggiano και σερβίρουμε αμέσως.